搜索

自定内容|自定内容|自定内容|自定内容摄影大秀场

出鸡 北湖天F 巧遇锥X美女

楼主
太耐不出黎了,台风过后,应该出黎搵食啦。已经远去,系雷区,河口太远难解近火,环顾邕城,只有在群里面搵下食啰·······睇来睇去,天鹅湖、凤凰、金枝玉叶、北湖菜市、烟厂隔哩、五一路尾、鲁班路口都已经踩过了,好似天F未去过········念念,不如试试啦讲做就做,电话阿J,有乜嘢好推荐??阿J:老客户啦,肯定推荐笋盘俾你,天F,28#,人靓声甜,服务好,试下咧?路人甲:谨啊??好啦,见你讲的谨好,就试试啦····按预约时间到达,入房···做咩7?冇有灯啊??原来房间灯坏,淨系得两盏蓝色灯**灯,成间房就暗的黑云黑啊·····条女靓不靓啊??谨黑,边睇得清楚?? 话说未完,条女已经敲门,入房····借故榻着火机睇睇游客,如果您要查看本帖隐藏内容请

沙发
感谢站长!感谢LY支持!$ x* ]. P- x* M( ?* V
阿剑娱乐,没有**路,最便捷的预约,最舒心的享受3 {! a$ `$ J" i, J! [

3 p8 j) H7 D2 X2 H15677759687 电话V信扣扣同号6 o4 k0 q5 ~8 u; v9 ~! Z1 H
2 m) F) u2 Z" `0 @6 z* e+ o2 b: {
15676073346 电话V信扣扣同号6 {. `: E. j5 Y4 _% q
* G; F" c. j8 R( r
13277847376 电话V信扣扣同号
4 v7 o. @  [2 `$ b3 B( y
3 w" v0 m! c3 K1 q- n15677798849 电话V信扣扣同号

板凳

地板
惯例,一楼自己坐,

太耐不出黎了,台风过后,应该出黎搵食啦。
, G+ R  h$ Y$ N  W桑拿已经远去,QM系雷区,河口太远难解近火,环顾邕城,只有在群里面搵下食啰·······1 S) Y( a* J" p! X4 f2 p

; w, V( s2 u; ]睇来睇去,天鹅湖、凤凰、金枝玉叶、北湖菜市、烟厂隔哩、五一路尾、鲁班路口都已经踩过了,好似天F未去过········
3 ]; ?: c0 P: n- |% t8 S: q( A1 n/ m# y! T) Q1 ^9
念念,不如试试啦" ]  x" A0 ?8 N1 e

4 ?" b+ x# I+ K4 A5 v! |) a8 B' P讲做就做,电话阿J,有乜嘢好推荐??
; D% M' J8 e  a; M( s* Q7 Z# F$ P. M4 l" l
阿J:老客户啦,肯定推荐笋盘俾你,天F,28#,人靓声甜,服务好,试下咧?
* u. Y* ^4 D! M1 i8 c8 r% M( m1 g0 O
7 I. K3 X% t& G( t5 `路人甲:谨啊??好啦,见你讲的谨好,就试试啦····
2 R' {: S* U3 K9 ^3 `7 U
- L2 B, u( K9 V. J: H按预约时间到达,入房···
; V; s( V2 o0 e9 Q& z3 s
9 g5 N4 @" N+ p' k0 P8 I" W做咩7?冇有灯啊??; Z4 ^  Q7 b& x
5 f) [& C. e% ! s. B* ^
原来房间灯坏,淨系得两盏蓝色灯**灯,成间房就暗的黑云( `  h& t1 I8 @, N
" v$ }& k8 y' u+ k
黑啊·····条女靓不靓啊??谨黑,边睇得清楚??  话说未完,条女已经敲门,入房····. x) q9 n  _  }; b3 G! O

! y; V" t3 O* n. F1 Q$ }借故榻着火机睇睇
! L1 [/ p1 P1 y' e游客,如果您要查看本帖隐藏内容请
</strong></strong>
2 d4 {) ~# m. B2 A
3 i' x5 @# }6 H5 o+ q
# V. X. v* d- _
) x" M. V( L6 l  d( C( p# S

好人一生平安!!

gghhyuhhhhhhhjjju

发表回复